White Collar - Yabanci Dizi Tanitim


 Dizinin Konusu

 White Collar, Amerika USA Network kanalında yayınlanan bir polisiye, komedi-drama dizisidir.
Dizi, eski bir dolandırıcı olan Neal Caffrey ve eski bir FBI Ajanı olan Peter Burke'nin birlikte FBI birimi altında bulunan beyaz yaka suç biriminde ki ortaklıklarını anlatıyor. Bu ikilinin geçmişi ise ilginç bir olaya dayanıyor. Neal, dolandırıcılık sebebiyle Peter tarafından yakalanıp sıkı güvenlikli bir hapishaneye atılmıştır. Fakat Neal bu hapishaneden kaçmayı başarır. Nitekim Peter tarafından tekrar yakalanır. Artık bu kovalamaca oyunundan bıkan Peter, Neal'a özgür kalabileceği bir anlaşma önerir, kendi ortağı olması ve dolandırıcıları yakalamada yardım etmesi. Peter, Neal'a pek güvenmesede Neal'ın kurnazlığı ve zekası ile bir çok suçluyu yakalayabileceğine inanıyordur.
Dizinin diğer karakterlerinden Elizabeth ise, Peter'ın FBI'da ajanlık yapan güzel eşidir. Peter'ın başı sıkıştıkça ona yardım etmektedir fakat Peter'ın yoğun iş temposu nedeniyle evlilikleri biraz sorunludur. Dizi karakterlerinden Mozzie ise Neal'ın sağ koludur. Soyguncular ve dolandırıcılar ile derin bağlantılara sahiptir.




    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Dizimag - Yabancı diziler, dizimag, yabancı diziler, yabancı dizi izle, hd tek part - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose