V - Visitors - Yabanci Dizi Tanitim


Dizinin Konusu

V (Visitors), Amerika ABC televizyonunda yayınlanan bir bilimkurgu drama dizisidir. Kenneth Johnson tarafından yaratılan 1983 yapımı V dizisinin yeniden çekimi olarak yayınlanmaya başlamıştır. 1983 yapımı bu dizi Türkiye'de Ziyaretçiler adıyla yayınlanmıştır.
Dizi, dev uzay gemilerinin Dünya'ya yaklaşmaları ve büyük şehirler üzerinde konuşlanmasıyla başlıyor. Tüm insanlık panik ve şaşkınlık halindeyken uzay gemilerinin alt kısmında dev monitörler açılıp ziyaretçilerin lideri olduğunu söyleyen Anna adlı bir bayan konuşmaya başlıyor ve amaçlarının bir takım doğal kaynakları temin etmek, bunların karşılığında da kendi teknolojilerini ve birikimlerini sunmak olduğundan bahsediyor.
Bir grup insan bu ziyaretçilerin iyiliksever ve barışçıl olduğunu düşünürken diğer grup bu ziyaretçilerden büyük şüpheler duymaktadır. Bu sebeple dünya genelinde büyük protestolar ve tartışmalar yaşanıyor.



    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 blogger-facebook:

Post a Comment

 
Copyright © 2013. Dizimag - Yabancı diziler, dizimag, yabancı diziler, yabancı dizi izle, hd tek part - All Rights Reserved
Template Created by ThemeXpose